Wie ben ik

Bij mij begon mijn bewuste persoonlijke ontwikkeling toen ik begin 30 was. Ik was moeder van 2 dochters, net gescheiden, een nieuwe relatie en een baan waar ik niet blij mee was. En ik stevende af op een burn-out. Tegelijkertijd las ik voor het eerst het tijdschrift Happinez, en ging er een wereld voor me open. Een hele nieuwe wereld die tegelijkertijd zo vertrouwt leek.

Ik ontdekte allerlei nieuwe interesses en passies waar ik eerder geen weet van had. Geweldig zou je zeggen, alleen ben ik tot vandaag de dag bezig deze kant van mijzelf vorm te geven in mijn leven. Oooh ik heb enorm veel gedaan om dit deel in mezelf te ontwikkelen, wilde van alles weten. Ik deed en doe allerlei workshops en trainingen en las van alles. Maar om deze spirituele kant van mezelf (wat inmiddels geen kant meer is, maar gewoon wie ik ben) werkelijk te Zijn en te leven, heeft me veel tijd en moeite gekost.

Maar wat voelt het fijn om steeds meer te leven zoals bij je past. Gewoon als wie je bent. Zonder je aan te trekken wat de norm is, of wat er van je verwacht wordt. Maar dat jezelf toestemming geeft om de dingen te doen die jij leuk en belangrijk vindt. Het geeft je energie en plezier en bovenal kom je thuis bij je zelf. En dat is wat ik voor je wens. Dat is wat ik iedereen wens!