High Heels – Dressed by Dees

Ik zie kleding als iets dat je persoonlijkheid kan onderstrepen, waardoor je uitstraalt wie je bent, waar je voor staat en wat je kracht is. Je wordt dan gezien zoals je bent. Ik geloof dat je dan mensen en situaties aantrekt die bij je passen en dat maakt je uiteindelijk gelukkig. Maar kleding kan er ook voor zorgen dat je je helemaal niet prettig voelt, dat je niet past in een bepaalde omgeving of dat je je zelfs ongezien voelt.

Ik kan je laten stralen op een manier die past bij wie jij bent! Een mooi kledingstuk op maat maken waarbij het gaat om jouw persoonlijkheid zichtbaar te maken. Samen ontdekken we welk silhouet, welke kleuren en materialen het best bij jou passen. Het eindresultaat is een kledingstuk met een perfecte pasvorm, dat jou onderstreept. Stijlvol en onderscheidend zonder dat jij verdwijnt. Het is de ultieme manier om jouw essentie zichtbaar te maken.  Stralen tijdens een event, op het podium of tijdens een fotoshoot. Een speciale gelegenheid of feestje. Een kledingstuk dat past bij jou en bij wat jij uit wilt stralen. Je voelt je speciaal.

Ik houdt van het ambacht van mijn vak, van de details en verfijning. Ik houd ervan iets moois maken, iemand mooi te maken. Maar vooral houd ik van de aandacht. Aandacht voor de persoon voor wie ik iets maak, voor de vormen van het kledingstuk, de stoffen en de kleuren.

Na heel wat jaren ervaring in het maken van kleding voor anderen, heb ik inmiddels mijn eigen ideeën die ik tot uiting wil brengen. Ik heb mijn eigen visie en stijl en wanneer die aansluit bij jouw smaak, kunnen we samen mooie creaties laten ontstaan.

 

Create your own style!