Yoga by Dees

Gisteren was mijn laatste yogales voor de vakantie. Het thema was achteroverbuigingen. Door het beoefenen van achteroverbuigingen open je de voorkant van je lichaam. Gisteren richtten we ons in het bijzonder op het openen van het hart.

Door het drukke leven dat we leven, de vaak zittende activiteiten (in een houding met een bolle rug) sluiten we haast ongemerkt ons hart zowel lichamelijk als geestelijk een beetje. In de vakantie periode kunnen we weer wat meer ontspannen, loslaten en genieten. Hierdoor opent ons hart. Voelen we meer liefde en compassie voor onszelf en de mensen om ons heen. Er moet niet zoveel en we mogen meer genieten. Wanneer we deze periode ook gebruiken om yogahoudingen te doen die het hart openen, versterkt dit ons gevoel van liefde, compassie en mededogen. Mooi om deze vakantie periode extra op te laden, zodat we de periode na de vakantie dit gevoel zo lang mogelijk vast kunnen houden.

Maandagavond 13 augustus geef ik weer les. Kom je ook? Je mag altijd gratis een proefles volgen om te kijken of Yoga by Dees ook bij jou past.

En ben je niet voldoende opgeladen tijdens je vakantie of ben je toe aan een heerlijk samen zijn waarin je gevoed wordt op drie niveaus, lichaam, geest en ziel? Schrijf je dan in voor de retraite Op Zoek naar de Godin in Jezelf – 21 t/m 23 september 2018 bij Conferentiecentrum Samaya.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *