Ik ben

Désirée

Als je doet wat je deed,
krijg je wat je kreeg

Het diepe verlangen naar dit gevoel samen met die overtuiging hebben me zo’n 15 jaar geleden op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording gezet. Waar ik eerst vooral in de buitenwereld zocht, kwam ik er al snel achter dat alles van binnen te vinden is. Meditatie was mijn eerste weg naar binnen en nog steeds een van de belangrijkste!

Ik ben vooral ook heel praktisch waardoor ik vooral aan het zoeken was en ben naar wat ik anders kan doen in mijn leven.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

En dat wilde ik niet meer. In de leer bij verschillende (grote) leraren, veel trainingen, workshops, boeken en steeds weer naar binnen, contact maken met mezelf. Wie ben ik? Waar verlang ik naar? Wat heb ik nodig? En daarmee ontdekte ik dat de manier waarop ik leefde vooral een manier was ingevuld door mannelijke energie. Prestatiegericht, doelgericht, steeds maar doorgaan op wilskracht en vooral gericht op het denken en doen. Terwijl mijn natuur vrouwelijk is. Door meer en meer te leren over en te vertrouwen op mijn natuurlijke, vrouwelijke energie, kom ik steeds dieper in verbinding met mezelf!

Ga ik mezelf steeds meer vertrouwen en omarmen om wie ik ben. Leerde ik dat naast denken en doen ook het voelen, zijn, rusten, bezinning en reflectie heel belangrijk zijn. Bijna nog belangrijker omdat we dit zolang hebben onderdrukt! 

Langzaam maakte en maak ik keuzes die passen bij wie ik ben en geef ik mezelf wat ik nodig heb en waar ik naar verlang.

En dat gun ik jouw ook. Dat je jezelf (nog beter) leert kennen, dat je weet wat je nodig hebt en daar prioriteit aangeeft. Elke dag, steeds meer en steeds weer. 

Jezelf volledig omarmen om wie je bent, afstemmen op je eigen innerlijke licht en dat volledig uitdragen. Geen angst, geen schaamte of onzekerheid, maar volledig zijn wie je bent. Jezelf niet veroordelen of onderuithalen maar liefhebben, koesteren, verzorgen en alles geven dat je nodig hebt.

Van daaruit vertrek je, vanuit jezelf, in je relaties, je werk, je leven. Laat je eigen energie stromen en zien!

Gratis E-book

De Magie van

Meditatie

Vergroot het vertrouwen in jezelf

Inclusief 5 verschillende geleide meditaties

Ontvang meteen het e-book en de 1e meditatie in je mail!

Alleen vanuit de verbinding met jezelf zul je keuzes maken en de richting vinden die jou diepe vervulling en tevredenheid geven