Wie ben ik

Hallo lieve, mooie vrouw, wat leuk om je hier te ontmoeten! Ik ben Désirée en ik houd ervan om vrouw te zijn. Van leven vanuit mijn vrouwelijke kwaliteiten. De laatste jaren ben ik veel bezig geweest met het zoeken naar, omarmen van en vormgeven aan degene die ik van nature ben. Kwaliteiten en eigenschappen als intuïtie, gevoel, zachtheid, ontvankelijkheid, zijn, warmte, inspiratie, creativiteit, ontspannen, loslaten, sensualiteit en vertragen horen bij mijn vrouwelijk natuur.

Sinds ik meer en meer vanuit mijn vrouwelijkheid leef voel ik dat ik thuiskom. Thuiskom bij mezelf. En hoewel het mijn natuurlijke aard is vind ik het soms moeilijk om deze kant van mezelf volledig te omarmen. In de maatschappij en cultuur waarin we leven lijken vrouwelijke kwaliteiten en een vrouwelijke manier van leven niet zo belangrijk. Het lijkt altijd te gaan om presteren, geld verdienen, doen, feiten en statistieken, groter en meer en alles verstandelijk benaderen. Pas als we het zien en kunnen bewijzen is het waar.

Ik geloof dat als we als vrouw volgens deze principes leven, we leeg lopen. Het past ons gewoon niet, het voedt ons niet en daardoor verliezen we onze sprankeling, onze levensenergie en onze sensualiteit. We zijn aan het overleven. We raken overspannen, krijgen een burn-out of krijgen lichamelijke klachten. En niet alleen wij krijgen die klachten, de hele wereld en natuur krijgen die klachten ook. En dit komt allemaal niet zozeer door wat we doen maar door de manier waarop we het doen. Namelijk een mannelijke manier van doen. Niet dat dat slecht is, maar er is geen balans. Geen evenwicht tussen het vrouwelijke en het mannelijke. Want waar zijn onze verlangens, dromen, plezier maken, het mystieke van het leven?

Maar voor mij is dit het belangrijkst. Ik denk dat ik me daardoor vaak anders heb gevoeld. Het gevoel dat ik niet helemaal paste in de maatschappij waarin we leven. Ik probeerde er wel aan mee te doen, maar miste de verbinding en vooral de diepe vervulling en de vreugde. En ergens wist ik ook dat er meer in het leven moest zijn. Pas toen ik ruim 10 jaar geleden mijn eerste Happinez las en ongeveer in dezelfde tijd mijn spirituele lerares ontmoette, ontdekte ik dat er zoveel meer was waar ik niets van af wist. Maar waarbij ik thuis kwam.

Vanaf die tijd heb ik vele trainingen, workshops en opleidingen gedaan om die kant in mezelf en mijn leven meer en meer te ontdekken en vorm te geven. En ik blijf altijd onderweg. Ik vind het soms nog steeds moeilijk om te kiezen voor mezelf en mijn manier van leven. Dan bedenk ik me weer wat anderen daar toch allemaal van zouden vinden en vind ik het lastig mezelf zichtbaar te maken.

Wanneer we de vrouwelijk ziel van onszelf omarmen, activeren we de genezende kracht die vrouwen van nature in zich hebben. Hiermee brengen we licht, liefde en warmte. Niet alleen in onszelf maar ook in de mensen en situaties om ons heen. Op die manier creëren we rimpels van licht en liefde. Rimpels die net als bij een steentje dat in het water valt oneindig ver kunnen reiken. Dat zijn de rimpels die ik graag wil creëren. Ik wil het licht en de liefde van jouw vrouwelijke natuur in je raken en je inspireren en begeleiden in het contact maken met je eigen Innerlijke Licht en dat laten stralen.

                                                                                    ♥  Shine your Inner Light  ♥