Aanbod

Er zijn verschillende manieren waarop ik je kan begeleiden en inspireren.

Via Soundcloud kun je gratis geleide Meditaties voor een Leven vol Licht en Liefde van mij beluisteren.

Je bent ieder maand welkom bij Thee met Désirée, een ontspannen en laagdrempelige manier om met mij en een klein groepje andere vrouwen in contact te komen. We praten over het leven van een vrouw en delen en onderzoeken vreugde, verdriet en verlangens met elkaar. Investering € 20,-.

Je kunt deelnemen aan het online programma Leef vanuit je Vrouwelijke Natuur, een manier om voor langere tijd geïnspireerd te worden om meer en meer contact te maken met je Vrouwelijke Natuur die zo past bij jouw vrouwelijke ziel. Je ontvangt inspiratie, geleide meditaties en oefeningen die je helpen om je leven vorm te geven vanuit die diepere verbinding met jezelf. Investering; abonnement van € 35,- per maand.

Het is ook mogelijk om Persoonlijke Coach sessies met mij te doen, Dit kan na of tijdens een programma, maar ook helemaal los daarvan. Investering € 90,- per uur. Gemiddeld duurt een sessie 1,5 uur.

Een van de belangrijkste dingen die ik doe om mijn leven te veranderen van een gewoon leven naar een sprankelend leven vol levensenergie, liefde en plezier, zijn mijn Dees’ Dailies. Rituelen die ik dagelijks of regelmatig doe om werkelijk verandering te brengen in mijn leven. Creëer met mij je eigen Rituelen Boek en ontdek welke rituelen jou helpen je leven van gewoon naar sprankelend te brengen.  

Wanneer je werkgever voor je betaald zijn de genoemde prijzen exclusief BTW.