Persoonlijke Coaching

Natuurlijk kun je naast het volgen van de groepsprogramma’s ook persoonlijk, 1 op 1 met mij werken. Dit kan in combinatie met een van de programma’s of helemaal los daarvan.

Wanneer ik je nog niet ken uit een programma, beginnen we met een kennismakingsgesprek. Hierin kunnen we elkaar leren kennen, kijken of er de gewenste klik en vertrouwen zijn en proberen we helder te krijgen waar je aan wilt werken. Dit gesprek is gratis en duurt maximaal 1 uur.

Daarna volgen de sessies, waarin ik intuïtief met je zal werken en gesprekken af zal wisselen met oefeningen en inspiratie. De gemiddelde sessie duurt tussen de 1 en 2 uur, meestal rond 1,5 uur en je betaald hiervoor € 90,- per uur.

Deze sessies vinden in mijn praktijkruimte plaats of we kunnen een videosessie hebben. Zorg er dan wel voor dat je in een ruimte zit waar je je prettig en veilig voelt en je niet gestoord wordt.

Het gewenste aantal sessies verschil per persoon. Ik ben graag minimaal 3 maanden met je onderweg omdat een mens die tijd nodig heeft om blijvende veranderingen en nieuwe patronen of rituelen in haar of zijn leven te brengen. De afspraken plannen we steeds gezamenlijk in en er zal steeds 2 tot 3 weken tussen de afspraken zitten, waarin de sessie en inzichten in kunnen dalen en je ze kunt gaan toepassen in je dagelijks leven. Tussen de sessies door kun je altijd mailen als je vragen hebt, iets wil delen of vastloopt.

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en je te begeleiden van een gewoon leven naar een sprankelend leven vol levenslust, liefde en plezier. ♥︎