Leef vanuit je Vrouwelijke Natuur

Intuïtie         ♥            Sprankelende levensenergie           ♥           Diepe vervulling

Ik heb dit programma ontwikkelt om je te helpen meer in contact te komen met en te leven vanuit jezelf. Je eigen innerlijke, wijze vrouw. Heb je ook het gevoel dat je niet helemaal, of helemaal niet, verbonden bent met jezelf? Doordat we al eeuwen gericht zijn op een meer mannelijke manier van leven en werken, zijn we vergeten hoe het is om vrouw te zijn en te leven vanuit vrouwelijke eigenschappen en krachten. En vooral hoe waardevol die zijn. Niet alleen voor jezelf maar voor je hele omgeving en de wereld.

Leven vanuit je vrouwelijke natuur is leven vanuit je ziel. Hiervoor moet je de diepere betekenis van je leven ontdekken door contact te maken met je eigen vrouwelijke wereld. Een wereld verbonden met de natuur, afgestemd op je intuïtie en vol levensenergie, overgave, diep vertrouwen en vooral genieten.

Hoe werkt het?

Doormiddel van afwisselende oefeningen en verschillende contactmomenten, inspireer ik je om te gaan leven vanuit je ziel. Dat deel van jezelf dat je hart sneller laat kloppen en je ogen laat stralen. De oefeningen hebben te maken met het vrouw zijn en de verbinding met alles om je heen. Met eigenheid, kleur bekennen, creativiteit en op alle vlakken in je leven bewegen zoals het bij jou past. Dit alles met als doel te ontdekken wie jij van nature bent en hoe je daar in je leven vorm aan kunt geven. Dit noem ik

‘Je innerlijke licht laten stralen!’

Je begint met een persoonlijk intakegesprek. In dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen, vertel je me wat je bij mij brengt en kijken we samen wat je intentie voor de komende periode is.

Elke maandag ontvang je inspiratie en een oefening. 

1 Keer per maand is er op maandagavond of woensdagochtend een online groepsles waaraan je deel kunt nemen. Hierin geef ik les en een oefening met een bepaald thema, delen we ervaringen en inspireren we elkaar.

Er is regelmatig een mogelijkheid om bij elkaar te komen met een klein groepje vrouwen om te verbinden en te inspireren. ~ Als de regelgeving dit weer toelaat. ~ (Hiervoor betaal je een extra bijdrage)

Daarnaast kun je me altijd via mail vragen stellen of dingen delen.

Je betaalt een vast bedrag per maand dat maandelijks opzegbaar is. Ter introductie is dat nu €35,- per maand.

Wat is je commitment?

Je staat open om naar diepere lagen van jezelf te kijken en op ontdekking te gaan. Op ontdekking naar jezelf.

Je doet het op je eigen tempo en op je eigen manier. Je kunt er zoveel tijd aan besteden als jij prettig. Om zoveel mogelijk uit het programma te halen en aan je eigen ontwikkeling te werken raad ik het je wel aan de online les en de 1op1 sessie mee te doen!

De commitment is eigenlijk vooral naar jezelf. Gun jezelf de ruimte en tijd om verbinding te maken met en vorm te geven aan wie jij vanuit je ziel, je vrouwelijke ziel bent.