Visie

In mijn praktijk richt ik me vooral op vrouwen die zich niet tevreden en gelukkig voelen met hun huidige leven en dolgraag het leven willen creëren waar ze van dromen. Ook al weet je misschien nog niet precies hoe dat er uitziet.

Wanneer je langere tijd een leven leeft dat niet aansluit bij wie je diep van binnen bent, stroomt je energie langzaam weg. Wanneer je dit maar lang genoeg doet krijg je uiteindelijk lichamelijke of geestelijke klachten. Hoe dat bij jou gaat hangt af van verschillende factoren, aangeboren of niet. Ieder heeft zijn eigen zwakkere plekken en een bepaald standaard gezondheidsniveau. Vaak wil je wel iets aan je leven verandert hebben, maar wacht je tot jouw tijd vanzelf komt.

Maar geloof me die tijd komt niet vanzelf. En ondertussen voel je je steeds minder levendig, enthousiast en gelukkig. Het kost je steeds meer moeite om die dingen te doen die je moet en wilt doen en je merkt dat je steeds meer loopt te mopperen. Je bent aan het overleven en er is niemand die jou uit deze situatie komt halen. Zelfs die nieuwe baan of relatie niet.

Het is aan jou om tijd en aandacht aan je zelf te besteden. Het is aan jou om op zoek te gaan naar de dingen waar je wel gelukkig van wordt. Waar je hart sneller van gaat kloppen en je ogen van gaan fonkelen. En het is aan jou om hier dan meer tijd en ruimte voor te maken. En geloof me, als je dat eenmaal gaat doen, voedt je jezelf. Ben je niet afhankelijk van anderen voor je eigen geluk en voel je je levendig en sprankelend, vol energie.

Dit is niet altijd makkelijk maar ik help je er graag mee!

Ik zie mensen als een geheel van lichaam, geest en ziel. Waarbij deze 3 aspecten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. In de manier waarop ik je begeleid, of dat nu in 1op1 begeleiding is, in workshops of (online) programma’s, zal ik altijd op deze 3 niveaus met je werken. Hoe dat er precies uitziet is steeds weer anders, afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Ik begeleid je door mijn intuïtie en sensitiviteit te combineren met een eigen en liefdevolle aanpak. Daarmee help ik je te verbinden met en te leven vanuit jouw Innerlijke Licht.