Bedankt voor het downloaden!!

Meld je nu ook aan voor de

De Magie van Meditatie

Cursus

Hoe neem je afstand van alle drukte, hectiek en gebeurtenissen om je heen?

Hoe neem je afstand van alle gedachten die je zo onzeker maken?

Hoe neem je afstand van de behoeften van anderen waar je zo graag aan wil voldoen?

"

De Magie van Meditatie

Cursus

6 Maanden lang elke week een meditatie filmpje
Inclusief elke maand een live meditatie sessie met Q&A!

nú voor € 27,-

De Magie
van

Meditatie

Je leven is in 1 lijn met wie jij bent

Je ervaart meer vertrouwen in jezelf

Je weet wat je echt wilt en hoe je dit wil bereiken

Je hebt meer energie

Je voelt je gelukkiger

Je herinnert je wie je bent en wat je belangrijk vindt

“Ik kom weer in verbinding met mezelf, hoor mijn eigen innerlijke stem en kan weer afstemmen op mijn eigen gevoelens, behoeftes en verlangens!”

De Magie
van

Meditatie

Misschien ben je al bekend met mediteren en herken je wat ik hier schrijf. 

Misschien heb je nog nooit gemediteerd en heb je geen idee waar ik het over heb. Maar klinkt het fijn.

Misschien ervaar je onrust in je leven waar je graag van af wilt.

Misschien voel je je niet meer zo sprankelend als vroeger.

Misschien voel je je moe.

Misschien voel je je verdrietig en leeg.

Misschien voel je je vaker somber dan je zou willen.

Dan is deze cursus echt iets voor jou!
Ik help je om regelmatig te gaan mediteren en alle positieve effecten daarvan te ervaren! Je zult je rustiger gaan voelen, beter naar jezelf gaan luisteren en steeds beter weten waar je behoefte aan hebt.

Je ontvangt een half jaar lang elke week een meditatievideo van mij, zodat je samen met mij kunt mediteren. Dit maakt het makkelijker om er tijd voor te maken. Bovendien kun je deze meditaties meerdere keren luisteren zodat je op een makkelijke manier zo vaak kunt mediteren als je wilt. En er is elke maand een meditatie-sessie waar je online live bij aanwezig kunt zijn en je vragen of ervaringen met me kunt delen!

Nu voor € 27,-

Je voelt je helderder, meer verbonden met jezelf en je lichaam en ervaart minder stress en angst!

Al ruim 10 jaar is meditatie in meer of mindere zin een onderdeel van mijn leven. Voor mij is het dé manier om even afstand te nemen van alle drukte, hectiek en gebeurtenissen om me heen waar ik zo gevoelig voor ben. Ik kan helemaal opgaan in de behoeftes en verlangens van alles en iedereen om me heen en volledig aan mezelf voorbij gaan.

Dit heeft in het verleden vaak geleid tot gevoelens van ontevredenheid, eenzaamheid en soms zelfs sombere en ongelukkige periodes.

Door te mediteren sluit ik me even af van de wereld om me heen. Ik zoek een fijne stille plek op en ga zitten. Soms in stilte, soms met mooie muziek en soms luister ik een geleide meditatie. Maar altijd kom ik weer in verbinding met mezelf, hoor ik mijn eigen innerlijke stem en kan ik weer afstemmen op mijn eigen gevoelens, behoeftes en verlangens.

Dit helpt me enorm om mijn leven steeds meer in 1 lijn te brengen met wat belangrijk is voor mij. Met mijn essentie en de diepere lagen in mezelf. Hierdoor doe ik steeds meer wat bij me past, op een manier die bij mij past. Hierdoor voel ik me gelukkiger, energieker en heb ik meer vertrouwen in wie ik ben. Het is voor mij de basis om steeds weer naar terug te keren.

In meditatie vind ik mijn eigen waarheid en herinner ik me steeds weer wie ik ben, wat ik belangrijk vind en wat ik te doen heb in mijn leven. Ik kom dan op een plek waar onzekerheid niet bestaat, waar mijn licht en liefde de overhand hebben en ik het gewoon Weet, die diepere waarheid van het leven.