De Magie
van je

Menstruatie

Leven vanuit je vrouwelijke wijsheid

Hoe zou het zijn als

Je je natuurlijke cyclus gaat omarmen, het vrouw-zijn in jezelf omarmen.

Dit zal ervoor zorgen dat je weer contact maakt met je innerlijke wijsheid, je je meer in balans gaat voelen en dat de verlangens die op diepere lagen in jezelf aanwezig zijn eindelijk weer gezien, erkent en vervuld kunnen gaan worden.

De Magie
van je

Menstruatie

Ontdek wat de vrouw in jou nodig heeft

Breng je levensenergie, creativiteit en sensualiteit tot leven

Maak contact met de diepere lagen van het vrouw-zijn

Ervaar meer moeiteloosheid en vervulling

Voed je ziel en zorg dat je je levendig, wild en vrij voelt!!

Sta open, wees nieuwsgierig en vooral lief voor jezelf!!

Vraag jezelf steeds Wat wil ik? Waar verlang ik naar? Waar heb ik behoefte aan? Nu op dit moment. En luister daarnaar. Vol liefde en compassie, heb begrip voor jezelf en vindt niets gek, ga mee in je eigen stroom en vind je innerlijke vrouwelijke wijsheid!

Hoe minder je je verzet en hoe meer je werkt met je blokkades, emoties en gevoelens, hoe meer jouw levensenergie gaat stromen en je het leven gaat leven dat past bij wie je bent. En dat is niet altijd het makkelijkste leven. Maar wel het meest waarachtige leven. Het is echt en rauw en wild, we zijn alleen vergeten hoe het is om echt en rauw en wild te zijn.

Fragment uit de cursus

Je ontvangt

♥ Het e-book De Magie van je Menstruatie

♥ Onbeperkt toegang tot het online programma waarin ik de kwaliteiten, behoeften en verlangens die bij elke menstruatiefase horen uitgebreid behandel

Meditaties

Opdrachten en oefeningen om je te verbinden met jezelf en je menstruatie en je te helpen haar kracht voor je te laten werken

♥ Met een gratis 1 op 1 coachingsgesprek als je je hele menstruatie cyclus doorlopen hebt 

Nu voor € 147,-

Wanneer je je activiteiten en vooral je verwachtingen aanpast aan de fase van dit moment kun je de strijd met jezelf loslaten

Vrouwelijke Energie & je Menstruatie

Het vrouwelijk staat voor beweging, de stroming, het vloeibare, sappige of juichyness. Het gevoel, genieten, het zijn en het mysterieuze, niet weten. Het geeft de jeu aan het leven. Het vrouwelijke zorgt voor de bezieling!

Wanneer dit dus hetgeen is dat je mist in je leven, je relatie, en/of je werk, dan weet je dat je aandacht mag gaan geven aan het vrouwelijke in jezelf. Je mag haar op gaan zoeken, haar voeden en weer laten stralen!

Dit houdt in dat je kijkt naar en voelt wat er NU is en dat je op diepere, innerlijke lagen contact maakt met je mystieke zelf. Ontdekt wat zij nodig heeft en welke rituelen jouw welzijn en gezondheid vergroten. Wanneer je vrouwelijke landschap weer tot leven komt, breng je je levensenergie, creativiteit en sensualiteit tot leven. Je verhoogt je algehele vitaliteit. 

Hoe meer je hier vorm aangeeft, hoe meer je gaat vertrouwen op de sensuele, vrouwelijke en mystieke kant in jezelf. Je gaat ervaren dat je vanuit deze energie kunt manifesteren en creëren op een manier die je zoveel meer brengt dan wanneer je dit doet vanuit denken, logica en doelgericht werken. Dat het bezieling geeft aan jezelf, je relaties, vriendschappen, je werk, alles in je leven!

In deze cursus gebruiken we de verschillende fases van je menstruatie om dieper in contact te komen met je vrouwelijke energie!

Nu voor € 147,-

Meld je nu aan en ontvang gratis een

1 op 1 gesprek 

Hoewel we zeker gelijkwaardig zijn, zijn we niet hetzelfde. Van nature voelen, denken en doen we anders dan mannen dat doen.