Yoga

Touch the

Feminine

Actieve yogales waarin persoonlijke aandacht, verdieping en plezier centraal staan,
gegeven op een prachtige locatie in Vught

Donderdagavond 20:00 – 21:30

10 Strippenkaart € 150,-,  losse les € 17,50, proefles € 10,-
Inclusief yoga benodigdheden en gezamelijk thee drinken

’t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk
Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

De basis van de yoga lessen is Jivamukti Yoga, een vrij intensieve yoga vorm die je stimuleert om de verschillende aspecten van yoga op te nemen in je dagelijkse leven. Het brengt je lichaam en ziel meer ruimte, flexibiliteit en kracht, rust in je geest, een betere gezondheid en meer bewustwording.

Daarnaast zijn de lessen gebaseerd op praktische spiritualiteit waarin we naast yoga asana, door middel van wisselende thema’s aandacht geven aan (geleide) meditatie, intuïtief bewegen, je vrouwelijke lichaam en het tot expressie brengen van je vrouwelijke energie.

Feminine

Yoga

Al lange tijd zijn we als vrouwen minder verbonden met onze vrouwelijkheid. We leven in een tijd waarin vrouwelijke kwaliteiten op zijn zachts gezegd niet zo belangrijk lijken. Daardoor zijn we ook als vrouw vooral gericht op een leven vanuit mannelijke energie, focus, taak- en prestatie-gerichtheid en vooral veel doen. Omdat dit niet past bij het vrouw-zijn merken we dat we ons gestrest en moe voelen en steeds meer last hebben van (vrouwelijke) kwaaltjes.
Van onze sprankelend aard is hierdoor voor veel vrouwen weinig te vinden.

Daarom vind ik het zo waardevol om je te kunnen begeleiden en inspireren meer contact te maken met je lichaam, je intuïtie en andere vrouwelijke kwaliteiten. Je verbindt je meer met je essentie en zult je daardoor ontspannen, meer in balans en sprankelend voelen.

Dit is wat anderen over de lessen zeggen

Jouw yogalessen zijn altijd superfijn!

Ik heb verschillende yogavormen geprobeerd, maar vond het nooit zo fijn of leuk als bij jou!

We willen geen andere docent meer dan jou.

Nieuwsgierig geworden?
Meld je hier aan voor een proefles!

Ik neem dan contact met je op over de details en ontmoet je graag in de les