Ontdek jezelf

Onaangepast, Puur & Wild

De Magie van de Maan

De maan heeft enorm veel invloed op onze energie en hoe we ons voelen. Elke maantijd gaat door verschillende fases met verschillende kwaliteiten. Zijn en doen, intuïtief en praktisch, rusten en energie.

Deze cyclische natuur sluit helemaal aan bij het vrouw-zijn. Hoe meer je met deze fases en kwaliteiten meebeweegt, hoe meer moeiteloosheid je gaat ervaren.

De Magie van je Menstruatie

Je menstruatiecyclus bestaat uit verschillende fases en elke fase heeft andere kwaliteiten.

Wanneer je je activiteiten en vooral je verwachtingen aanpast aan de fase van dit moment, kun je de strijd in jezelf loslaten.

Je gaat er op vertrouwen dat er na een periode van rust en bezinning als vanzelf ook weer een periode van creativiteit en energie komt.

En hoe meer je je hier aan overgeeft, hoe meer balans je vindt én hoe meer je de verschillende kwaliteiten voor je kunt laten  werken.

Let’s Create Magic

Dit is voor de vrouw die haar leven onaangepast en puur wil leven. Dit is voor de vrouw die voelt dat er zoveel meer is in dit leven en er klaar voor is om dit volledig te omarmen!

Dit is de meest persoonlijke manier om met mij te werken. Hierin komt alles dat ik doe en wie ik ben samen en gaan we samen een magische shift in jouw leven creëeren.

Herken jij jezelf hierin lees dan snel verder…

Gratis E-book

De Magie van

Meditatie

Vergroot het vertrouwen in jezelf

Inclusief 5 verschillende geleide meditaties