Elke dag een uur voor jezelf. Hoe zou dat voor je zijn? Wat zou je heerlijk vinden om dan te doen?
In stilte een kop thee drinken, muziek luisteren, bewegen op je lievelingsmuziek, mediteren, je voeten masseren, schrijven, tekenen, een boek lezen, wandelen? Wat zou je willen doen of misschien niets doen?

Hoe zou je je dan voelen? Elke dag tijd voor jouw verlangens. Wat zou het doen met je leven? Met je relaties? Elke dag tijd voor jezelf. Hoe heerlijk en voedend zou dat zijn!
Zou het je rustiger, tevredener, blijer, geduldiger, energieker, aantrekkelijker, leuker maken? Als vrouw, als moeder, als partner, als vriendin, als werknemer of werkgever.
Ik weet zeker van wel!

Wat is er nodig om dit voor jezelf te creƫren?

Wat minder bank hangen, wat eerder opstaan, meer kwaliteit en minder kwantiteit met je lief?
De kracht zit in het dagelijks doen, elke dag weer. Zo vul je jezelf aan elke dag een beetje meer. Zonder dat je wacht tot je jezelf weer eens voorbij bent gelopen. Vaak ben je al weer te ver. Teveel opgegaan en mee laten slepen in de gebeurtenissen van alle dagen. De kinderen, het werk, het huishouden. Zeker als je het op alle vlakken graag goed wil doen, wil je je zelf nog weleens op de laatste plaats zetten. Of zelfs vergeten.

Probeer het eens! Geef jezelf een beetje tijd. En je zult op korte termijn al ervaren dat je je meer ontspannen, energieker en liefdevoller zult voelen!

Op Soundcloud heb ik een aantal geleide meditaties ingesproken die je helpen even afstand te nemen van de wereld om je heen en contact te maken met jezelf. Fijn om de tijd voor jezelf mee te beginnen!