Afgelopen weekend hebben we onze Innerlijke Reis afgesloten. Het was een prachtige reis en ik ben alle medereizigers heel erg dankbaar voor het delen van overdenkingen, inzichten, creatieve uitingen en mooie woorden. Ieder op haar of zijn eigen manier, het was fijn om samen onderweg te zijn en elkaar te inspireren.

Ik wens dat veel meer mensen, met of zonder ons, op een Innerlijke Reis gaan. Misschien kunnen we een stukje samen reizen? Wanneer je op Innerlijke Reis bent werk je aan bewustwording, aan persoonlijke ontwikkeling. Je maakt dan steeds meer contact met je Innerlijk. Met jouw wortels en fundament, je behoeften en verlangens, je innerlijke vuur, je hart, jouw woorden, inzichten en gedachten.
Daardoor richt je je steeds meer op wat jij in de wereld wilt brengen, in plaats van te reageren op wat er om je heen gebeurt. Je stemt af op je hart, je innerlijke licht, je verbinding met het universum. Daar vind je jouw waarheid en kijk je naar jezelf en anderen en behandel je jezelf en anderen met liefde en compassie. Ik geloof echt dat wanneer je vanuit die basis je leven leeft er geen enkele ruimte is voor racisme, moord, geweld, haat, mishandeling, misbruik of onderdrukking.

Je leeft dan vanuit een bron van liefde, licht, overvloed, vertrouwen en mogelijkheden. En ik wens dat steeds meer en meer mensen vanuit deze bron hun leven leven. Dat op die manier de wereld nog mooier, liefdevoller en voedender wordt dan zij al is! Ik hoop dat ik veel mensen mag ontmoeten, vergezellen of mag begeleiden op deze prachtige Innerlijke Reis.