Als vrouw geven we juiciness en verve aan het leven. Niet alleen aan ons eigen leven maar ook aan het leven van een ander, bijvoorbeeld je partner of je kinderen. Dat is wie we zijn en daarom is het ook een beetje het doel van ons leven. Maar dat begint met het kleurrijk maken van je eigen leven. Zorg ervoor dat je je eigen leven juicy maakt. Dit zorgt voor fonkelende ogen, stromende levensenergie en plezier. Wanneer je dat voldoende hebt voor jezelf kun je het doorgeven.

Het gaat vaak namelijk niet om hetgeen je letterlijk geeft maar veel meer om wat je uitstraalt en hoe je beweegt, dan wat je doet. Wanneer jij stralend en dansend door het leven gaat willen mensen bij je zijn. Willen ze door jouw liefde en licht verwarmd worden. En dat gebeurt niet wanneer je van hot naar her rent en van alles van jezelf moet doen.

Dus durf los te laten, durf te doen wat je leuk vindt, wat jou blij maakt of laat ontspannen. Laat dat je prioriteit zijn en voel je niet schuldig als je voor jezelf zorgt, wanneer je jezelf omarmt en lief voor jezelf bent. Wij vrouwen zijn vaak zo streng voor onszelf, leggen de lat zo hoog. En denken steeds dat het in de toekomst beter zal worden. We wachten ons hele leven lang tot de omstandigheden goed zijn en er tijd voor onszelf komt.

Maar die tijd komt niet. Die tijd is nu. Die tijd moet jezelf creëren. Ga niet wachten tot je kinderen hebt, je kinderen naar school zijn of je kinderen uit huis zijn. Tot je meer werkt of minder, tot je een relatie hebt, of alleen bent, tot je meer geld hebt, een groter of een kleiner huis, je 10 kilo bent afgevallen of juist bent aangekomen. Of noem maar op welke redenen vrouwen hebben om te denken dat het nu onze tijd nog niet is. Het is echt nu. Ga ervoor staan, ga voor jezelf staan, voor wie jij bent en wat jij wilt. Neem je ruimte in. Maak tijd voor jezelf. Gun het jezelf.
Creëer een juicy leven voor jezelf en alles en iedereen om je heen zal met je mee stralen.